Sales & Marketing manager

Voordat ik bij CPMFactory verantwoordelijk werd voor sales en marketing heb ik langere tijd gewerkt als Enterprise accountmanager voor een Amerikaans bedrijf in het industriesegment. Ik was verantwoordelijk voor multinationals in Nederland en in het buitenland.

Een van de redenen om bij CPMFactory te gaan werken is het jonge team waarin je zelf alles kunt aanpakken en het verschil kunt maken. De korte lijntjes zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen, wat niet alleen prettig is voor onszelf maar zeker ook voor onze klanten.

Fijn is ook dat ik vanuit Prinsenbeek met de fiets binnen 15 minuten bij CPMFactory kan zijn, wie wil dat nou niet?

‘Rogier is een buitengewoon prettig persoon. Betrouwbaar, dienstbaar, integer, een echte netwerker, met kennis van zaken. Een echte professional die weet hoe er wordt gewerkt in de B2B markt. Ik/wij hebben Rogier leren kennen als een ideale sparringpartner die altijd bereid is om mee te denken en te helpen om gezamenlijk tot betere resultaten te komen. Rogier begrijpt de behoeftes van zijn klanten en durft zijn nek hiervoor ook uit te steken, zeker geen zekerheidje bij een groot, procedureel bedrijf. Rogier durft echter nieuwe wegen te bewandelen en creatieve ideeën te introduceren om toch een optimaal resultaat voor iedereen te verkrijgen. Kortom een fijn mens waar je zakelijk ook nog wat aan hebt.’

Rob Bultman
Commercieel Directeur bij Betagraphics and Deltics