Consultant

Mijn carrière ben ik begonnen binnen het servicemanagement vakgebied bij KPN, echter al snel had ik de switch gemaakt naar business intelligence (BI) en corporate performance management.  Binnen de BI wereld kan ik namelijk mijn 2 favoriete dingen combineren. Zaken op een begrijpbare manier uitleggen en lekker diep in de techniek duiken.

In mijn huidige functie ben ik gericht op het leveren van rapportage-, dashboard- en analytische services voor onze klantgerichte SaaS-applicatie die voor 100% op BI en informatiearchitectuur is gericht. Het werk omvat het doorzoeken van realtime klantstatistieken en het verzamelen van bevindingen om zakelijke inzichten en waarde te bieden bij de besluitvorming.

De bovenstaande paragraaf klinkt wellicht een beetje raar, en dat is het ook. Deze is namelijk niet door mij geschreven maar door een kunstmatige intelligentie (met het GPT-2 model) op basis van de eerste paragraaf. Ik ben altijd opzoek naar manieren om nieuwe technieken en kennis in de praktijk te brengen en het liefst met mijn favoriete quote in het achterhoofd.

“I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it.”

 

 

Bill Gates

CPMLive