Consultant

Na de opleiding Business IT & Management ben ik gaan werken, maar nooit gestopt met leren. Van Office 365 consultant heb ik mijzelf ontwikkeld tot business intelligence consultant, iedere stap hierbij was een nieuwe uitdaging met de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen.

Binnen CPMFactory ben ik werkzaam als consultant, waarbij ik klanten begeleid met de implementatie van CPMLive. Deze begeleiding is niet alleen op het technische vlak, maar hierbij beoordelen we samen welke informatie nodig is en hoe deze ingezet kan worden. Ook ondersteun ik bij het vinden van de synergie tussen CPMLive en Power BI. 

Ik ben gestart bij CPMFactory omdat ik het idee heb dat ik mijzelf als persoon en consultant verder kan ontwikkelen binnen een leuk team. CPMFactory heeft een divers team waarbij medewerkers zichzelf (en hiermee CPMFactory) ontwikkelen binnen een relevant deelgebied in het business intelligence spectrum. Op deze manier worden alle mogelijkheden behandeld en de kennis hiervan ook gemeenschappelijk binnen CPMFactory. 

Specialisme: 

  • Business Intelligence 
  • Power BI 

  

“We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

 

Friedrich Nietzsche 

CPMLive