Consultant

Bij CPMFactory krijg ik de mogelijkheid om mijn passie voor structuur en overzicht toe te passen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Als consultant help ik klanten bij de inrichting van dashboards in CPMLive, om zo optimaal inzicht te geven in de data die ze verzamelen. Het is ontzettend leuk om bruikbare informatie te kunnen maken van een grote berg ongestructureerde data. Zo ontstaan er nieuwe, efficiëntere manieren van werken voor de klant en word ik blij van de hulp die ik daarbij mag bieden.

Na mijn bachelor Bedrijfskunde en master Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik aan het werk gegaan bij een Engels bedrijf. Hier heb ik internationale woon- en werkervaring opgedaan en na wisselende rollen binnen dit bedrijf heeft het vak als consultant mijn hart gestolen. Nu mag ik mijn energie inzetten bij CPMFactory, waar ik me vanaf de eerste week erg welkom voel. Met een gedreven team professionals wordt hier elke dag hard gewerkt om voor iedere klant de best passende oplossing te bouwen en implementeren. Leuk en gewaardeerd werk!

Als wedstrijdzwemmer heb ik geleerd dat discipline en drive je ver kunnen brengen. Waar een wil is, is een weg. Deze mindset neem ik graag mee in alles wat ik doe. Doelen stellen, hard werken en resultaten halen.

“Life is just a matter of expectation .”
Lotte

CPMLive