Software Engineer

In mijn rol als senior software engineer ben ik bij diverse onderwerpen betrokken, waaronder requirements analyse, systeem ontwerp, implementatie trajecten en user experience. Dit speelveld zorgt voor veel interessante uitdagingen. Immers, waar disciplines elkaar raken steekt complexiteit de kop op. Denk bijvoorbeeld aan gebruiksvriendelijkheid versus complexiteit of grote hoeveelheden data versus performance: vereisten die met elkaar concurreren om aandacht.
Ik krijg voldoening uit een oplossing die uiteindelijk al deze vereisten op een elegante manier in zich verenigt.

Van kinds af aan wist ik al dat ik ‘iets met computers’ wilde doen. Toen internet, inmiddels alweer meer dan 25 jaar geleden, in Nederlands werd geïntroduceerd was ik helemaal verkocht.
Sinds mijn studie Technische Informatica aan de Tu/e, ben ik altijd in het IT/internet werkveld actief geweest. Via rollen in pre-sales en technische consultancy heb ik mijn geluk gevonden in diverse eigen internet-startups. De kennis die ik daar heb opgebouwd is onmisbaar gebleken in mijn verdere ontwikkeling. Met deze multi-disciplinaire achtergrond draag ik graag bij aan de groei van CPMFactory.

About simplicity vs complexity:
I didn’t have time to write a short letter, so I wrote a long one instead.’

 

Mark Twain

Specialisme

  • Requirements analyse
  • Functioneel & technisch ontwerp
  • Software engineering & performance
  • User experience & design

CPMLive