Software Engineer

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij diverse web- en softwarebedrijven is het inmiddels voor mij  duidelijk wat ik zoek in mijn werk. Bij CPMFactory komt dit allemaal mooi bij elkaar: een kleinschalig bedrijf, een gezellig en informeel team, een eigen product waar – voor mij als software engineer – qua complexiteit meer dan genoeg uitdaging in zit. Daarnaast vind ik het leuk om een product steeds verder door te ontwikkelen, om het stap-voor-stap te zien groeien en het naar een hoger plan te tillen.

Bij CPMFactory werk ik voornamelijk aan CPMLive. Zowel het uitdenken/ontwerpen van de user interface als de techniek die daarachter schuil gaat zijn onderdelen waar ik me mee bezig houd. Wat gebeurt er allemaal als je op knop A drukt? Wat is het effect op scherm B hiervan? En hoe zorg ik ervoor dat alle gewenste data zo snel mogelijk in beeld komt?

Naast wat je als gebruiker ziet van onze software vind ik het ook belangrijk hoe het er ‘onder de motorkap’ aan toe gaat. Het continue blijven onderhouden en monitoren van de kwaliteit van de code zorgt er mede voor dat onze software voor de gebruikers goed en prettig blijft werken.

‘I want to rock!’

 

Dee Snider (Twisted Sister)

CPMLive