Junior Consultant

Als werkstudent bij CPMFactory werk ik 24 uur in de week als Junior Consultant en volg ik tegelijkertijd een master Data Science and Society aan Tilburg University. Deze combinatie is voor mij een ideale uitdaging aangezien ik mijn studie direct mag toepassen in de praktijk. Binnen CPMFactory mocht ik ook direct aan de slag met grote projecten en word ik ingezet om klanten verder te helpen met het vertalen van hun wensen naar een toepasbaar dashboard.  

Als Junior Consultant word ik begeleid door ervaren consultants en leer ik alles over CPMLive, SQL, Business Intelligence en Corporate Performance Management. Elke dag is een uitdaging en heb ik het genoegen om met mijn gezellige collega’s samen te mogen werken. Binnen een relatief klein bedrijf zijn de lijntjes kort en is iedereen heel flexibel. Dat vind ik enorm fijn aan mijn werk, aangezien iedereen altijd paraat is om bij te springen en mij te ondersteunen, waardoor ik mijzelf maximaal kan ontwikkelen als consultant.  

“Data scientists are able to think of ways to use data to solve problems that otherwise would have been unsolved, or solved using only intuition”

Peter Skomoroch