Consultant

Na mijn studie Information Management aan Tilburg University ben ik in het Business Intelligence (BI) vakgebied terechtgekomen. In de BI kon ik de informatiebehoeftes van de klant vertalen naar oplossingen vanuit de techniek om hen te helpen betere beslissingen te maken. Na een periode als BI consultant in vaste dienst en daarna als freelancer, ben ik sinds 2016 partner bij CPMFactory. Ik vervul hier de rol van consultant en manager technology.

Als consultant richt ik mij voornamelijk op de data en de techniek van de informatie. Hieronder vallen het opzetten van de architectuur, het inrichten van de modellen, het ontsluiten van de brondata en het toepassen van business logica. Ik geloof sterk in het automatiseren van repeterend werk. Dit versnelt de implementatieprocessen, zodat de focus kan liggen op het toevoegen van waarde door klantspecifieke logica toe te passen.

Als manager technology ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en architectuur van CPMLive en ook voor de implementaties bij onze klanten. Daarnaast vallen security en privacy (waaronder de GPDR) onder mijn verantwoordelijkheden.

 

Specialisme

  • Datawarehouse en integratie
  • Automatiseren (o.a. BIML, ARM)
  • Business intelligence
  • Microsoft BI Suites (SQL/SSIS/SSAS/SSRS)
  • Microsoft Azure

CPMLive