Vorige

Werken bij CPMFactory

CPMFactory groeit! Daarom zijn we continu op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Samen werken we aan de groei van ons bedrijf en aan het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

We zijn een ambitieus bedrijf. Wij bieden organisaties een unieke combinatie van ervaren BI/CPM consultants en onze eigen tooling. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe consultants en ontwikkelaars. Voor een gedreven SQL DBA hebben we een ook een uitdagende positie. Tevens zijn we op zoek naar permanente versterking op het Marketing & Communicatie  proces.

Werken bij CPMFactory betekent werken bij een scale-up. We zijn geen grote logge organisatie waar je een nummer bent, maar een plek waar we samen proberen het beste uit jezelf te halen. We geven je vrijheid, waarbij we vertrouwen op je verantwoordelijkheid om tot resultaten te komen. Met die vrijheid moet je om kunnen gaan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met Michel Mols: +31(0)6 42746255

Elk team presteert optimaal als de sfeer goed is. We zijn resultaat gericht, dat zeker! Maar we vinden dat een ontspannen en relaxte sfeer binnen het bedrijf een voorwaarde is om tot optimale resultaten te komen. Met plezier je werk doen en trots zijn op de resultaten die je aan het einde van de dag hebt gehaald.