Wij zijn een jonge en dynamische organisatie, met korte lijnen en veel vrijheid. Wij moedigen je aan om jouw visie en ideeën met ons te delen. CPMFactory bestaat uit een team professionals, met hoge groeiambities. Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en proberen elke dag het meest uit onszelf en de organisatie te halen. Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en tijd voor familie, vrienden en ontspanning. De klant staat bij ons altijd centraal, wij tonen oprechte betrokkenheid voor de specifieke situatie van onze klant. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe consultants en ontwikkelaars.
Benieuwd met wie je komt te werken? Lees hier meer over ons.

 

Werken bij CPMFactory betekent werken bij een scale-up. We zijn geen grote logge organisatie waar je een nummer bent. We geven je vrijheid, waarbij we vertrouwen op je verantwoordelijkheid om tot de beste resultaten te komen.

Elk team presteert optimaal als de sfeer goed is. We zijn resultaatgericht, dat zeker! Maar we vinden dat een ontspannen en relaxte sfeer binnen het bedrijf een voorwaarde is om tot optimale resultaten te komen. Met plezier je werk doen en trots zijn op de resultaten die je aan het einde van de dag hebt gehaald.

Ben je benieuwd of wij jouw nieuwe werkgever kunnen zijn? We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kop koffie (of thee).

 

CPMLive