Het belang van een datawarehouse is voor organisaties alleen maar toegenomen. Een organisatie heeft vaak een veelvoud aan bronsystemen met belangrijke financiële en operationele informatie. Veel financiële en operationele data bevinden zich op verschillende platforms, waarbij het beheer uit handen is gegeven. De beschikking hebben over historische data is dus al lang geen vanzelfsprekendheid meer.

 

 

Met de ontwikkeling van een overkoepelend managementinformatiesysteem wilt u niet afhankelijk zijn van externe platforms of de kwaliteit van beperkte rapportagemogelijkheden uit afzonderlijke softwaresystemen.

Een goed management dashboard vereist een compleet overzicht in één oogopslag. Dankzij een modern datawarehouse kunt u alle gegevens op elke schaal eenvoudig verzamelen en inzichten krijgen via analyse dashboards, operationele rapporten of geavanceerde analyses van al uw gebruikers.

We richten voor uw organisatie een eigen datawarehouse in waarbij gegevens uit de boekhouding, HR en personeel, productie, logistiek en sales samengebracht worden. Zo creëert u één centrale bron met één waarheid. Definities worden centraal vastgelegd met geaccepteerde business rules. Beslissingen worden dan altijd gebaseerd op eenduidige stuurgegevens en processen kunnen tijdig worden bijgestuurd.