Wanneer u een complexere organisatie beheert kan er veel tijd verloren gaan aan het omzetten van valuta’s, het elimineren van interne verrekeningen en het verwerken van data uit verschillende bronsystemen. Toch moet uw organisatie altijd in controle zijn. Ook wanneer er wijzigingen plaatsvinden mag dit geen invloed hebben op kwaliteit van een maand- of jaarafsluiting.

Onze consolidatie en corporate report oplossing zorgt ervoor dat u gegevens van de winst & verlies en balansrekeningen gemakkelijk kunt elimineren, verrekenen en consolideren. U kunt zowel handmatig input verwerken en geautomatiseerd consolideren.

Optimaliseer uw consolidatie proces

Het is belangrijk dat u zonder moeite en op betrouwbare wijze cijfers kunt consolideren. Zodat u tijd overhoudt om zich bezig te houden met de financiële zaken in uw organisatie.

Wij helpen u uw consolidatie proces te optimaliseren door informatie uit verschillende databronnen samen te voegen en inzichtelijk te maken.

Een groot voordeel van deze oplossing is dat gegevens altijd real time toegankelijk zijn. Zo kan een gebruiker op elk gewenst moment down drillen tot op het laagste niveau.

 

Michel Mols, consultant bij CPMFactory

 

 

Workflow

Via workflow is het mogelijk om internationaal samen te werken zodat onderlinge afhankelijkheden de voortgang niet beïnvloeden. Alle deelprocessen zijn controleerbaar en omkeerbaar, zo bent u verzekerd van een betrouwbare en geconsolideerde verslaglegging.

 

Real time toegang

Uw gegevens zijn altijd real time toegankelijk. Zo kunt u op elk gewenst moment down drillen tot op het laagste niveau.

 

 

 

 

Wilt u meer weten over hoe wij uw kunnen helpen om uw consolidatieproces te verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij halen plezier uit het meedenken met uw uitdagingen.

CPMLive