Weten hoe uw cashflow er in de toekomst voor staat

Voor iedere organisatie geldt dat het gaat om de cashflow (=kasstromen), omdat cashflow de brandstof van uw organisatie is. Het is belangrijk om te weten hoe uw cashflow er voor staat, maar het is nog veel belangrijker om te weten hoe deze in de toekomst verloopt.

Uw cashflowforecast geeft aan of u aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen, zoals het salaris van uw medewerkers, uw investeringen, maar ook kunt u financiële risico’s beter inschatten en indien nodig kunt u tijdig ingrijpen.

 

 

CPMLive cashflow forecast geeft inzicht

Al uw data beschikbaar om integraal uw cashflow te prognosticeren op basis van uw begroting, de realiteitscijfers en uw maandelijkse forecast. Geen gedoe meer met verschillende Excelversies en mappingtabellen maar alles in één model.

CPMLive vertaalt de resultaten van uw nieuwe forecast automatisch naar een nieuwe cashflow forecast. Dat bespaart tijd en dat garandeert volledigheid.

Sturen op uw cashflow geeft voor de korte en op de lange termijn inzicht in de financiële gezondheid van uw organisatie.

 

 

 

Leer nu alles over de transitie van begroten naar forecasten in de kinderopvang

 

Met deze oplossing krijgt u inzicht in het verloop van uw cashflow zodat u nog slimmer uw bedrijfsvoering kunt sturen. CPMFactory helpt u en uw organisatie om vooruitgang te realiseren.

Arco Prins
Strategisch projectmanager

 

 

 

Integratie van de planning en control cyclus

De cashflow forecast is voor iedere organisatie een wezenlijk onderdeel van haar bedrijfsvoering voor het behalen van de doelstellingen op performance management. Door te werken met de CPMLive cashflow forecast wordt de Plan-Do-Check-Act cyclus aanzienlijk versneld.

 

 

Voordelen van onze cashflow forecast 

  • Prognosticeert integraal uw cashflow;
  • Alles in één model;
  • Automatische berekening nieuwe cashflow forecast;
  • Versnelling van Plan-Do-Check-Act cyclus;
  • Inzicht in de financiële gezondheid van uw organisatie.

 

 

Wilt u meer weten over uw organisatie en forecasten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij halen plezier uit het meedenken met uw uitdagingen.

CPMLive