VVT organisaties maken voor het begrotingsproces nog veel gebruik van Excel. Grote bestanden worden verzonden tussen afdelingen en collega’s. Die bestanden zijn vaak foutgevoelig en worden traag. Gelukkig zijn er wél systemen die zijn ontworpen voor het maken van complexe begrotingen, waardoor dit proces niet meer tijds- en arbeidsintensief is én je de forecast en realisatie op één lijn kunt brengen.

 

Tijdens dit gratis seminar leer je hoe je als organisatie stap voor stap de begroting in Excel loslaat en overgaat naar een rolling forecast. Ook krijg je tips en handvatten hoe je je organisatie mee kan nemen in het forecasttraject en ontdek je de mogelijkheden van CPMLive.

Samen met onze partner Biyond nemen we je graag mee in de mogelijkheden van het versnellen van je begrotingsproces op dinsdagmiddag 17 mei, tijdens dit nuttige zorgseminar “versnel je begrotingsproces in de VVT”.

 

Wanneer: dinsdag 17 mei 2022

Tijd: 13.45u – 17.00u

Waar: Kasteel de Vanenburg (Vanenburgerallee 13, 3882 RH, Putten)

Wat: leer hoe je als organisatie stap voor stap de begroting in Excel loslaat en overgaat naar een rolling forecast.

Voor wie: controllers, financieel managers, managers bedrijfsvoering en directie werkzaam in de VVT.

Deelname: gratis

 

Programma

13.45

Inloop & ontvangst

14.00

Welkom en start programma “Versnel je begrotingsproces in de VVT”

  • presentatie

  • demo

  • interactieve sessie

  • terugkoppeling en vragenronde

16.15

Afsluiting met hapje, drankje & netwerken

17.00

Einde en wel thuis

 

We ontmoeten je graag op dinsdagmiddag 17 mei, tijdens dit nuttige zorgseminar “Versnel je begrotingsproces in de VVT”. Neem gerust een collega mee.

CPMLive