De meeste GGZ organisaties hebben hun visie en strategie wel ergens in een document vastgelegd, hebben deze vertaald naar jaarplannen en zijn bezig met de uitvoering. Met CPM-tools kun je monitoren in hoeverre je de gestelde doelen realiseert.
 

 

In de praktijk is het niet altijd een rechte lijn naar het doel toe, flexibiliteit is nodig bij de realisatie. Het kan nodig zijn om tussentijds budgetten aan te passen om blijvend goede stuurinformatie beschikbaar te hebben.
Of wellicht moeten er keuzes gemaakt worden. Door de impact van verschillende scenario’s naast elkaar beschikbaar te hebben, kunnen goede onderbouwde keuzes gemaakt worden.
Bij dit alles is een goede forecast nodig om vroegtijdig te weten of de gestelde doelen gerealiseerd zullen gaan worden.

Samen met Biyond, één van onze partners, nemen we je graag mee in de mogelijkheden van Corporate Performance Management in de GGZ. Na het event weet je welke mogelijkheden een geïntegreerde oplossing kan bieden en kun je beoordelen welke toegevoegde waarde een dergelijke oplossing voor jouw organisatie heeft.

 

Wanneer: dinsdag 17 mei 2022

Tijd: 09.30u – 13.00u

Waar: Kasteel de Vanenburg (Vanenburgerallee 13, 3882 RH, Putten)

Wat: leer welke mogelijkheden een geïntegreerde CPM oplossing kan bieden voor je GGZ organisatie.

Voor wie: controllers, financieel managers, managers bedrijfsvoering en directie werkzaam in de GGZ.

Deelname: gratis

 

Programma

09.30

Inloop & ontvangst

10.00

Welkom en start programma “Verbeter je Performance Management in de GGZ”

  • presentatie

  • demo

  • interactieve sessie

  • terugkoppeling en vragenronde

12.15

Afsluiting met lunch & netwerken

13.00

Einde en wel thuis!

 

We ontmoeten je graag op dinsdagochtend 17 mei, tijdens dit nuttige zorgseminar “Verbeter je Performance Management in de GGZ”. Neem gerust een collega mee.

CPMLive