We leven in een continue veranderende wereld, als controller in de zorg wilt u naar een situatie waarin u snel kunt aanpassen. Om de begrotingscyclus te versnellen moet u naar een hogere frequentie van begroten, dit betekent forecasten. Vergeet Excel en beweeg naar een methode waarin u tijdig, juist en betrouwbaar forecast. Bespaart tijd, geld en energie. Onderzoek met ons in korte tijd alternatieven voor het ouderwets begroten.  Dit seminar neemt u mee in de transitie van begroten naar forecasten.

In verband met het Coronavirus wordt het evenement van 16 april verplaatst naar een andere datum. Zodra bekend is wanneer het evenement plaatsvindt zullen we deelnemers op de hoogte stellen.

 

wanneer: nader te bepalen

hoe laat: 12.00u – 16.00u

waar: de Wijnboerderij, Hooiweg 1 in Soest

wat: leer alles over de transitie van begroten naar forecasten in de zorg

voor wie: controllers en financieel managers werkzaam in de zorg

deelname: gratis

 

 

Samen met Biyond organiseren wij het seminar forecastsen: de toekomst van begroten in de zorg

Tijdens dit seminar nemen we de zorgsector onder de loep. We duiken in verschillende ontwikkelfasen van forecasten en we behandelen een statistisch model voor de zorg. Met behulp van theorie en praktische voorbeelden geven we inzicht in hoe u de volgende stap kunt maken. Door middel van een interactieve sessie vergelijkt u uw situatie met uw collega’s uit de zorg en geven we handvatten hoe u in verschillende stappen kunt gaan forecasten.
Onze beste consultants zijn aanwezig om hun kennis en adviezen te delen.

 

 

 

 

‘CPMFactory biedt ons de praktische begeleiding en een platform dat ons ondersteunt bij onze PDCA-cyclus. Hierin zijn alle begrotingen, maandelijkse rapportages en prognoses beschikbaar via een overzichtelijk management dashboard. We hebben met CPMLive het inzicht om beter te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden. De impact van wijzigingen in de financieringsstromen en overige aanpassingen in uitgangspunten zijn ook eenvoudig door te rekenen en te analyseren.’

Martijn Vissenberg, directeur bedrijfsvoering bij Yulius

 

 

Over de samenwerking tussen Biyond en CPMFactory

Biyond en CPMFactory werken intensief samen aan corporate performance management projecten. Wij delen software en kennis zodat we de zorgbranche optimaal vooruit kunnen helpen.
Biyond is specialist in business intelligence, corporate performance management en business analytics. Onze consultants zijn in staat de beste oplossing aan te dragen, te ontwerpen en te implementeren. Wij zijn pragmatisch: van data informatie maken, voor betere stuurinformatie voor de klant.