Vorige

Geschreven door:

Jan Pieter Brinkman

Management Informatie Systeem in samenwerking met Flexkids

11 januari, 2019

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen moet je over de juiste informatie kunnen beschikken. In de praktijk betekent dat het integreren van meerdere databronnen tot één omgeving van waaruit de managementinformatie gebruikt kan worden voor de strategische besluitvorming.

Om dit perfect te laten aansluiten bij de strategische besluitvorming binnen de kinderopvang is CPMFactory een samenwerking gestart met Flexkids. Flexkids is een software leverancier voor kinderopvangorganisaties.

Samen hebben wij een platform ontwikkeld waarbij alle databronnen worden geïntegreerd, vanuit dit platform hebben we management dashboards ingericht. Hiermee kan onder andere worden geforcast en prognoses kunnen worden opgesteld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de daadwerkelijke inzet van personeelsuren te verwerken op de juiste locaties.

Zowel Flexkids als CPMFactory hebben een jarenlange ervaring in de kinderopvang en gezamenlijk hebben wij het doel de bedrijfsvoering binnen kinderopvang organisaties beter te laten werken.