Wij begeleiden kinderopvangorganisaties naar succesvolle toepassingen van Business Intelligence, Corporate Performance Management en Forecasting. Onze software en consultants geven toegang tot een wereld waarin u betrouwbaarder rapporteert, beter analyseert, slimmer forecast en moeiteloos stuurt op bedrijfsdoelstellingen.

Bent u benieuwd hoe dit voor uw organisatie kan werken? Vraag hier onze demo aan.

 

De digitale PDCA-cyclus in de kinderopvang

De Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus wordt regelmatig toegepast door controllers, het is een tijdrovend proces waar veel verschillende personen bij betrokken zijn. Bij CPMFactory hebben we dit proces overzichtelijk én efficiënt gemaakt door de PDCA-cyclus te digitaliseren. Door middel van de digitale PDCA-cyclus kunt u ook in de kinderopvang stap voor stap uw werk, prestaties en dus uw organisatie verbeteren en naar een hoger plan brengen.

Alles binnen één systeem:

  • Datawarehouse met data uit al uw bronnen (kind- en personeelsplanning, boekhouding, HRM, CRM etc).
  • Geïntegreerd dashboard met financiële en niet-financiële gegevens.
  • Managementrapportages met toelichtingen.
  • Accountability t.b.v. interne controle en accountant.
  • Begroten & forecasten: Meerjarenperspectief, meerdere forecast scenario’s, forecasting o.b.v. diverse methodieken o.a. statistische modellen.
  • Automatisch genereren van analyse modellen.
  • Strategische, tactische en operationele personeelsplanning.
  • Benchmark kinderopvang.
  • Kostenprognose en cashflow forecast
  • U heeft compleet, tijdig en juist uw data voor handen.

 

Ontdek hier meer over:

 

 

Integraal Kind Centra

We zien op dit moment dat er steeds meer samenwerkingen ontstaan tussen scholen en kinderopvangorganisaties; de Integraal Kind Centra (IKC’s). Met CPMLive heeft u integraal inzicht en overzicht in uw primair onderwijs organisaties en in uw kinderopvangorganisaties.

Personeelstekort in de kinderopvang

 

 

 

Alle oplossingen in één systeem

CPMLive is onze krachtige Corporate Performance Management oplossing. Hier heeft u alle oplossingen op het gebied van inzicht, dashboarding, begroting, forecasting, kwaliteit en masterdata in één systeem.

De digitale Plan-Do-Check-Act cyclus

Het model dat we voor de kinderopvang hebben ontwikkeld, is gebaseerd op de Plan-Do-Check-Act cyclus. Deze is volledig digitaal.

Met deze cyclus kunt u stap voor stap uw werk, prestaties en dus uw organisatie verbeteren en naar een hoger plan brengen.

 

 

Wij zijn overgegaan van handmatig begroten naar geautomatiseerd forecasten. Hiermee kunnen we realistisch en onderbouwd vooruitkijken en eerder bijsturen. Bovendien heb ik nu weer tijd voor andere werkzaamheden.

Lennard Volkers
Manager Bedrijfsvoering, Kinderopvang Walcheren

 

Wij stuurden onze organisatie aan door middel van financiële Excel-rapportages, aangevuld met handmatige bezettings- en personeelsoverzichten. Nu hebben we real time inzicht in een overzicht van geïntegreerde financiële en niet-financiële gegevens op locatie-, regio- en totaalniveau.

Ingrid Nuijens-Donker
Controller, KindeRdam

CPMLive Demo

Wij begeleiden kinderopvangorganisaties naar succesvolle toepassingen van Business Intelligence, Corporate Performance Management en Forecasting. Onze software en consultants geven toegang tot een wereld waarin u betrouwbaarder rapporteert, beter analyseert, slimmer forecast en moeiteloos stuurt op bedrijfsdoelstellingen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw kinderopvangorganisatie kunnen doen? Vraag hier de CPMLive demo aan.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de kinderopvang? Neem dan contact met ons op via de website of mail ons op info@cpmfactory.nl.