CPMLive: uitgebreid maar compact

In CPMLive heb je altijd inzicht in alle data vanuit je bedrijf om de juiste koers te houden. Personeelsplanning, HRM, boekhouding, productiecijfers en meer in één systeem.

 

De voordelen van slim begroten in de GGZ:

Begroten in de zorg wordt met onze slimme begrotingstool makkelijk gemaakt. Welke voordelen brengt het met zich mee?

  • Alles onder één dak: begroten, rapporteren en dashboarden.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk, wijziging in structuren kunnen eenvoudig doorgevoerd worden.
  • Complete integratie dankzij de digitale plan-do-check-act cyclus.
  • Volledig ingericht volgens het zorgprestatiemodel.
  • Snelle implementatie.
  • Deskundige begeleiding en support van GGZ consultants tijdens implementatie en na live gang.
  • CPMLive overvleugelt alternatieve begrotings- en rapportagetools voor de GGZ.
  • Altijd juist, compleet en tijdig alle data voor handen.

 

Wil je weten hoe je als organisatie stap voor stap de begroting in Excel loslaat en overgaat naar een rolling forecast? Vraag hier kosteloos de white paper “Van begroten naar forecasten in de GGZ” aan.

button

 “CPMFactory biedt ons de praktische begeleiding en een platform dat ons ondersteunt bij onze PDCA-cyclus. Hierin zijn alle begrotingen, maandelijkse rapportages en prognoses beschikbaar via een overzichtelijk management dashboard. We hebben met CPMLive het inzicht om beter te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden. De impact van wijzigingen in de financieringsstromen en overige aanpassingen in uitgangspunten zijn ook eenvoudig door te rekenen en te analyseren.”

Martijn Vissenberg, directeur bedrijfsvoering bij Yulius

Geautomatiseerd begroten met begrotingstool CPMLive

Geen begrotingen meer in Excel of in langzame programma’s dankzij CPMLive. Begroten kan in een omgeving waar elke wijziging direct over de gehele organisatie wordt doorgerekend. Bovendien kun je door de aanwezigheid van versiebeheer verschillende scenario’s uitwerken en deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Begroten in de GGZ is nu een kwestie van een aantal kerncijfers invullen. Heb je al meer ervaring met begroten en rapporteren? Dan is een rolling forecast in CPMLive de volgende stap.

 

Dashboards van CPMLive

Binnen CPMLive krijg je inzicht in verschillende dashboards voor ieder onderdeel van de organisatie. Je krijgt inzicht op financieel en niet-financieel gebied. En je krijgt inzicht in drivers zoals productie, formatie en verzuim. De begroting wordt geïntegreerd in het dashboard. Voor iedere manager of controller binnen het bedrijf kan er een apart gebruikersprofiel worden aangemaakt zodat er direct relevante informatie voor hen inzichtelijk is. Zo kunnen managers met een intuïtief dashboard gemakkelijk sturen op hun functiegebied, terwijl de controller over de organisatie heen het overzicht behoudt.

button

 

Zorgprestatiemodel

De financiering binnen de GGZ is flink op de schop gegaan door de komst van het nieuwe zorgprestatiemodel. Als controller is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. Wij ondersteunen om het zorgprestatiemodel te implementeren in de PDCA-cyclus bij zowel de maandrapportages en de begroting, als in de rolling forecast. Het zorgprestatiemodel is volledig geïntegreerd in CPMLive.

Corporate Performance Management oplossing

CPMLive is onze krachtige Corporate Performance Management oplossing. Hier heeft u alle oplossingen op het gebied van inzicht, dashboarding, begroting, forecasting, kwaliteit en masterdata in één systeem.

Voor zorg, door zorg

CPMLive is ontwikkeld in samenwerking met Biyond. Biyond is onze kennispartner op het gebied van zorg. Zij zijn gespecialiseerd in Business Intelligence, Corporate Performance Management en Business Analytics.

 

 

Wil je ook geautomatiseerd begroten in de GGZ?
Vraag vrijblijvend de CPMLive demo aan: