Vorige

Geschreven door:

Jan Pieter Brinkman

Performance management

14 september, 2018

Succesvolle organisaties hebben altijd de blik vooruit, spelen direct in op ontwikkelingen in de markt en zorgen dat de gehele organisatie resultaatgericht werkt. Voor een gezonde bedrijfsvoering is het belangrijk om doelstellingen te vertalen naar concrete en meetbare KPI’s en de impact daarvan op financiële resultaten continu te doorzien. 

 

Met Performance Management kunnen organisaties zichzelf continu verbeteren in het realiseren van doelstellingen. De strategie is daarbij het vetrekpunt. De prestaties van de organisatie en teams kun je met Performance Management & sturing op KPI’s beter managen en structureel verbeteren door strategische planning te verbinden aan budgetten, begrotingen en de resultaten hiermee te vergelijken.

De dynamiek van de organisatie en de omgeving kun je met Performance Management doorgronden en kun je de effecten van strategische opties en beleidskeuzes beter beoordelen. Het is belangrijk dat MT, finance en operatie  de resultaten op dezelfde manier interpreteren. Ongeacht of de resultaten worden uitgedrukt in geld of in niet financiële waarden.

Onze specialisten denken graag mee in dit proces om tot een integrale oplossing te komen. Met een gedegen projectaanpak begeleiden we je organisatie stap voor stap om performance management in de praktijk te kunnen brengen, waarbij de medewerkers niet uit het oog verloren worden.