Vorige

Amphia Ziekenhuis

Het Amphia Ziekenhuis in Breda liep tegen beperkingen aan in het begrotingsproces. Het was een traag en arbeidsintensief systeem, waarbij aanlevering van input en verwerking van mutaties te lang op zich liet wachten, wat niet het benodigde resultaat opleverde. De toenmalige oplossing werkte niet naar behoren en leverde niet de gewenste flexibiliteit en performance. 

CPMFactory kreeg de opdracht om een begrotingsomgeving te leveren die wél werkte. Het Amphia Ziekenhuis begroot nu al meerdere jaren naar volle tevredenheid in CPMLive, waarbij het product geroemd wordt om de performance, de flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid. Inmiddels omvat de omgeving aparte modellen voor de FTE-, Exploitatie- en Productiebegroting, die naadloos met elkaar samenwerken. Ook de rapportage aan de RVE’s binnen het ziekenhuis (de resultaat verantwoordelijke eenheden) over de exploitatie op is inmiddels in gebruik genomen. 

Het begrotingsproces is aanzienlijk verkort en vereenvoudigd, met een gebruikers vriendelijke omgeving waarin we mutaties snel kunnen verwerken en de resultaten direct opvraagbaar zijn.” Jan MeysManager Finance & Control Amphia Ziekenhuis